Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümünü her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ile karnaval havasında kutladık. Emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve bizleri yalnız bırakmayan öğrenci velilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ANASINIFI ( NİSAN AYI FAALİYETLERİMİZ )

Nis

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ  (İLKOKUL)  NİSAN  AYI FAALİYETLERİMİZ ( GRAFİTİ ÇALIŞMASI )

Nis

KUT-ÜL AMARE ZAFERİNİN 108.YILDÖNÜMÜ KONULU RESİM YARIŞMASINDA 3/A SINIFI ÖĞRENCİSİ MİRAÇ EFE HAZER'İN '' ZAFERİN DESTANI '' ADLI ESERİ BİRİNCİ SEÇİLMİŞTİR.

RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Nis

BİLSEM 2022-2023  GENEL YETENEK ÖN DEĞERLENDİRME SINAVINI  BAŞARI İLE GEÇEN 2/B SINIF ÖĞRENCİSİ HAMZA ÇELEBİ  İLE  3/A SINIF ÖĞRENCİSİ ENES TALHA ÇÜĞEN 'İ TEBRİK EDİYORUZ.

DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK PANOMUZ

Mrt

"SAĞLIKLI NESİL ,SAĞLIKLI GELECEK" RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZDA BİRİNCİ SEÇİLEN 2/A SINIF ÖĞRENCİSİ EGEMEN DÖNMEZ' İ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

SIFIR ATIK PROJESİ YARIŞMASI' NDA YAPTIĞI BASKETBOL POTASI ÇALIŞMASI İLE OKULUMUZDA BİRİNCİ SEÇİLEN 1/A SINIF ÖĞRENCİSİ AHMET FATİH ÖZKAN'I   TEBRİK EDİYORUZ

Mrt

DEPREM VE BİZ KONULU RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZDA BİRİNCİ SEÇİLEN 2/ A SINIF ÖĞRENCİSİ ÖMER ÇELEBİ' Yİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ' NÜN DÜZENLEDİĞİ DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA "CÜMLE VE AFİŞ" YARIŞMASINDA OKULUMUZDA BİRİNCİ SEÇİLEN 2/B SINIFI ÖĞRENCİSİ ESAT CAN ÖZER'İ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

ALTINDAĞ KÜLTÜR MERKEZİNDE TİYATRO GÖSTERİSİ SERGİLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ MART AYI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA ANASINIFIMIZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILDI

KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Mrt

Çanakkale Zaferi'mizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ‘’Çanakkale Geçilmez Diyen ‘’ tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.