Mrt

ALTINDAĞ KÜLTÜR MERKEZİNDE TİYATRO GÖSTERİSİ SERGİLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ MART AYI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA ANASINIFIMIZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILDI

KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Mrt

Çanakkale Zaferi'mizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ‘’Çanakkale Geçilmez Diyen ‘’ tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.

Mrt

21 - 26 MART ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

Mrt

Tüketiciyi Koruma Haftası olarak belirlenen 15-21 Mart tarihleri arasında okulumuz  öğrencilerine tüketici olarak, haklarının neler olduğu ve gerektiği zaman bu haklarını korumak için neler yapabilecekleri, nerelere başvurabilecekleri hakkında bilgiler verildi.

TBMM'Yİ ZİYARET

Mrt

ESKİ RAMAZANLAR ESKİMEYEN ŞİİRLER GENÇLERİN KALEMİNDEN DİLLERDEN DUA ÖDÜL TÖRENİ 'NE KATILIM SAĞLADIK

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programını hazırlayan ve sunan 4. sınıf öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ MART AYI (İLKOKUL) FAALİYETLERİMİZ

Mrt

1-7 MART 2024 DEPREM HAFTASINDA "DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI" Ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihleri, "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır.Bu kapsamda okulumuzda gerçekleştirilen  Deprem Tahliye Tatbikatı başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

SINIFLARIMIZDA MÜZİK DİNLETİSİ

DEĞERLER EĞİTİMİ MERHAMET ŞEFKAT