Mrt

Altındağ İlçesi Cumhuriyet İlkokulu 3-B sınıfı olarak "Asya'nın Bayrakları" adlı etwinning projesini 8 farklı okul ve sınıf ile yürütmekteyiz. Dünyanın en büyük ve en eski kıtası olan Aysa kıtasında bulunan ülkelerin bayraklarının öğrenciler tarafından tanınması, bayrakların ortaya çıkış hikayelerinin öğrenilmesi, tanıtımının yapılmasını amaçlayan bir projedir.

Mrt

Ankara İli, Altındağ İlçesi Cumhuriyet İlkokulu 2-A Sınıfı olarak "Asya'nın Bayrakları" adlı e-Twinning projesini 8 farklı okul ve sınıf ile yürütüyoruz. Amacımız, başta Asya Kıtası'nda bulunan Türk Devletleri'nin bayrakları olmak üzere diğer ülkelerin bayraklarını tanıyarak anlamlarının ne olduğunu keşfetmektir.  Öğrencilerimizle birlikte heyecanla devam ettiğimiz projemizde katkısı olan ve projemizin daha çok tanınmasında emeği geçen okul idaremize ve proje ortağı olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türk'ün ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümünü Cumhuriyet İlkokulu olarak büyük bir coşkuyla kutladık. Vatanımız için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha anarak gururlandık. Başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun...Programın hazırlanmasında emeği geçen 3-A sınıfı ve öğretmeni Gülenay HABERAL'a ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 101. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyor, İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u , Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen 3-B sınıfı ve öğretmenimiz İnci HABERAL'a ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında, 04/03/2022 tarihinde okulumuzda tahliye tatbikatı yapılmıştır. Olası bir depremde yapılması gerekenler öğretmenlerimiz tarafından uygulamalı olarak öğrencilere öğretilmiş olup tatbikat başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminin  sona ermesiyle birlikte  öğrencilerimiz heyecanla  karnelerine kavuştular. Devam eden pandemi koşullarında istikrarlı duruşlarından  ve sürece olan hassasiyetlerinden dolayı  okul idaremizi, öğretmen ve öğrencilerimizi ayrıca tebrik ediyoruz. Yarıyıl tatiline girecek olan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

Nis

Öğretmenler!... Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. (M.Kemal Atatürk)

Okul Müdürü Sadık ÖZKUL

Müdür Yardımcısı Nevin YAVUZDOĞAN

1-A Sınıfı Öğretmeni Ayşe Gül ÜSTÜNER SARI

1-B Sınıfı Öğretmeni Nergiz ÖZEN

2-A Sınıfı Öğretmeni Nadide DÖNMEZ

3-A Sınfı Öğretmeni Gülenay HABERAL

3-B Sınıfı Öğretmeni İnci HABERAL

4-A Sınıfı Öğretmeni Fatma TİLKİ

4-B Sınıfı Öğretmeni Soner Bülent UYGUR

Ana Sınıfı Öğretmeni Melek DURUOĞLU

İngilizce Öğretmeni Şerife Jülide AY BOYAR

Sizlere minnettarız. İyi ki varsınız...

Mrt

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete intikalinin 83'üncü yıldönümünde sevgi , saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" Mustafa Kemal Atatürk

Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Dinleme, Anlama, anlatım, kodlama

Ara

Cumhuriyet İlkokul'u tüm personeli ile çalışmaya devam ediyor. Okul binamız ve bahçesi pandemi sürecinde temizlik kurallarına uygun bir şekilde temizlenerek, öğrencilerimizin ve personelimizin kullanımına hazır hale getiriliyor. Okulum temiz, ben okulumda sağlıklı ve mutluyum.

ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 98. YIL DÖNÜMÜ

TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL

STRATEJİK PLAN GÜNCEL

Ock

DEĞERLERİMLE YAŞIYORUM DEĞERLERİMİ YAŞATIYORUM e-Twinning projesi Yerli malı Haftasını çevrimiçi olarak kutlamıştır.